Oficialul a menționat că aeronava rusească de tip An -26 efectua un zbor tehnic în clipa în care sistemele de comunicare nu au mai transmis semnale. Totul s-a întâmplat la o distanță de 38 de kilometri de aeroportul Khabarovsk.

Citeste si: VIDEO| Un atac armat a avut loc la o universitate din Rusia. Studenții au baricadat ușile pentru a a se feri de atacator

Ce a îngreunat misiunea

De asemenea, a mai adăugat faptul că misiunea care era în desfășurare era una dificilă, cauza principală fiind condițiile meteorologice.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Un avion folosit de contrabandiști, ce avea destinația România, a fost capturat de autoritățiile din Republica Moldova

Unde s-a prăbușit avionul

Potrivit unor surse, avionul s-ar fi prăbușit în zona Rezervației Naturale Bolshekhekhtsirsky din apropiere de Khabarovsk, când efectua un zbor la 600 de metri altitudine. Aparatul de zbor era operațional din 1979, iar în ultimii 15 ani a fost folosit ca „laborator aerian”.

Citeste si: 11 septembrie 2001- Cea mai neagră zi din istoria SUA

Evenimente recente asemănătoare

Avioanele rusești An-26 nu se mai fabrică din 1986 au fost implicate în mai multe accidente care s-au soldat cu morți. În luna iulie, un avion AN-26 cu 28 de pasageri a dispărut în peninsula Kamceatka, în apropiere de regiunea Habarovsk.


De asemenea, trei accidente cu aeronave AN-26 s-au soldat cu morți, produse în arrmata Kazahstanului și alte două în armata rusă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si