" O seară neagră pentru Armata Română. Toți cei 5 membri au fost găsiți morți. Se caută în continuare pilotul. Sunt condiții delicate în zona Dobrogei", a spus purtătorul de cuvânt.

Autorităţile din Constanţa intervin, miercuri seară, după ce a fost anunţat un ” incident aviatic ” în județ. Un MIG 21 s-a prăbușit. Elicopterul trimis pentru căutare s-a prăbușit și el. Cinci militari au murit.

În ce zonă s-a prăbușit elicopterul

Şeful Direcţiei informare şi relaţii publice din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Constantin Spânu, a declarat că elicopterul s-a prăbuşit. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Breaking News: Un MIG 21 și un elicopter s-au prăbușit la Constanța. Cinci militari au murit

“În cazul elicopterului care a plecat în căutare şi salvarea MIG-ului 21 Lancer se confirmă din păcate prăbuşirea, la 11 kilometri de aerodrom, în zona localităţii Gura Dobrogei. Din păcate, toţi cei cinci membri ai echipajului şi-au piedut viaţa. În continuare se execută operaţiunile de căutare-salvare pentru pilotul aeronavei MIG 21 Lancer, nu avem încă la acest moment confirmarea prăbuşirii şi nu avem detalii despre starea pilotului”, a afirmat Spânu.

Citeste si: Un avion de luptă s-a prăbușit fix lângă o școală din Tabriz: Aeronava a lovit unul dintre pereții clădirii. Doi piloți și un civil au murit în accidentul aviatic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si