Accidentul grav s-a petrecut în Statele Unite ale Americii, unde un avion de marfă s-a prăbușit miercuri în parcarea unui atelier de reparații camioane, situat în apropierea aeroportului Toledo din statul Ohio. Potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, Kayla Lewandowski, incidentul s-a soldat cu moartea a două persoane.

Citeste si: Horoscop septembrie 2019- Ce zodie va avea azi de suferit?

Avionul a decolat de pe aeroportul Millington-Memphis Airport din Tennessee și se pregătea să aterizeze în momentul prăbușirii, potrivit informațiilor comunicate de Autoritatea Federală de Aviație din SUA.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Românul asasinat în Costa Rica primise amenințări cu moartea cu ceva timp în urmă

În ciuda eforturilor medicilor, cele două persoane rănite grav în urma incidentului, nu au mai putut fi salvate. Autoritățile de peste Ocean au demarat o anchetă în acest, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Citeste si: Fostul iubit al Luizei Melencu declarații emoționante: ”Amândoi am luat decizia să ne despărțim, în seara respectivă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si