Aeronava urma să facă legătura între Santo Domingo şi Florida. 

Ce a transmis compania aeriană

„Helidosa informează şi regretă accidentul tragic al unuia dintre avioanele sale pe aeroportul Las Americas (aeroportul din Santo Domingo) în care au decedat toţi pasagerii şi echipajul”, se arată într-un comunicat.

Foaia de parcurs publicată de jurmaliști arată că echipajul la bordul aeronavei era format din doi piloți şi o stewardesă.

La bordul aeronavei se aflau şase pasageri, printre care și doi minori de 4, respectiv 13 ani. Potrivit documentului, avionul plecase spre Orlando, în timp ce compania susține că spre Miami.

Citeste si: Un elicopter militar s-a prăbușit în Peru. Cinci persoane au pierit în accidentul aviatic

Cine sunt victimele

Presa susține că printre victime se afla producătorul muzical portorican José Angel Hernandez zis şi "Flow the movie" şi soţia sa. Acesta este producătorul hitului „Te boté”. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Aeronava, un avion de tip Gulfstream decolase din Santo Domingo și a încercat o aterizare de urgență după ce a întâmpinat mai multe probleme la bord.

Citeste si: VIDEO| Momente de panică la bordul unui avion de pasageri înainte de aterizarea pe Aeroportul Otopeni

„Acest accident ne provoacă o mare durere și suferință. Vă cerem să vă alăturați cu prudență și solidaritate pentru a sprijini familiile afectate care alături de noi trec prin aceste momente dificile”, se mai arată în comunicatul transmis de reprezentanții companiei aeriene.

Cauza accidentului sau a aterizării nu sunt încă cunoscute. Compania a anunțat că va colabora cu autoritățile responsabile de accidente de trafic aerian și cu consiliul aviației civile.

Citeste si: VIDEO| O cântăreață celebră a murit în urma unui accident aviatic. Avea 26 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si