Marilena Grigore, avocata Magdalenei Serban, sustine ca femeia nu ar fi avut discernamant in momentul crimei, scrie wowbiz.ro. 
 
"Urmează să se constate dacă afirmaţiile dumneaei au sau nu o bază legală. Înseamnă să existe o hotărâre judecătorească inclusiv referitoare la punerea sub interdicţie, hotărâre pe care eu o consider a fi esenţială pentru a fi pusă la dispoziţia comisiei de expertizare", a spus avocata Marilena Grigore pentru un post de televiziune. 
 
 "În opinia mea cred că e bolnavă, nu a avut discernământ în momentul faptului. Vom vedea finalitatea când va fi efectuată o expertiză. Este obligatorie această expertiză. Trebuie luată legătura cu fratele ei care i-ar fi tutore. A făcut declaraţii în faţa instanţei de judecată, urmează să dea altele şi în faţă parchetului. Acum se află la Spitalul Jilava. Nu rezultă din probe că ar avea şi alte antecedente penale". a continuat Marilena Grigore.
 
 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si