Close sidebar
Close sidebar

Avocata lui Liviu Dragnea e distrusă: ”Dumnezeu să o odihnească!”

Flavia Teodosiu era prietenă bună cu Iulia Steriu, avocata care a murit duminica trecută, după ce a fost internată ca suspectă de COVID.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Avocata Flavia Teodosiu a apărut în prim-plan când l-a apărat pe liderul de atunci al PSD, Liviu Dragnea, în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman, caz în care Dragnea  a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Recent, Flavia a fost afectată de pierderea unei prietene apropiate, avocata Iulia Steriu, care a murit duminica trecută, la doar 50 de ani, la Spitalul de Urgență din Ploiești. ”Pierderea Iuliei este nu numai a unei prietene dragi, dar si a unui avocat foarte bun, onest si dedicat profesiei. Dumnezeu sa o odihneasca”, a notat tristă avocata lui Liviu Dragnea. 

Citeste si: Primarul unei comune din Giurgiu încalcă legea în plină pandemie. Edilul nu poate respecta distanțarea socială

Potrivit presei prahovene, Iulia Steriu s-a prezentat la spital, cu dureri mari de cap, febra si insuficiență respiratorie.

”Automat, a devenit suspectă de COVID și a fost internată in izolator. A doua zi, medicii de la Spitalul din Sinaia i-au facut testul pentru coronavirus, iar acesta a ieșit negativ. Avocata a fost transferată la Spitalul județean de Urgenta din Ploiesti, dar starea ei s-a agravat și duminică seara a murit. Conducerea DSP Prahova a anunțat că diagnosticul a fost ”meningoencefalită herpetică, afecțiune foarte gravă, care are o rată de deces de aproximativ 95%”.
Instituția a dechis o anchetă”
, notează realitateaprahoveana.net. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI