Avocata Laura Vicol a fost cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu, desigerul decedat pe 29 aprilie 2019, în urma unui accident rutier petrecut în a doua zi de Paște. Vicol l-a apărat pe Ciobanu în mai multe procese de executare silită, după ce acesta adunase datorii imense.

Culmea este că, în 2011, Laura Vicol l-a dat ea în judecată pe Răzvan Ciobanu, în patru procese de executare silită, toate câștigate de Vicol.

Apoi, cei doi s-au împăcat. „Ne stim de 27 de ani...adica puteam avea deja un “copchil” care sa ne aduca si noua un pahar de apa la batranetze. Si nu va imaginati ca in 27 de ani nu ne-am iubit si nu ne-am urat cu patima! Important este ca am ramas impreuna”, a declarat Ciobanu despre Vicol.

Laura Vicol
Laura Vicol vrea să ajungă în Camera deputaților

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Mama lui Răzvan Ciobanu nu și-a revenit după moartea fulgerătoare a designerului: „Când te doare ceva, iei o pastilă, dar când te doare sufletul, ce să iei?”

Citeste si: Dezvăluiri șocante în cazul accidentului lui Răzvan Ciobanu! A fost strivit de mașina care s-a rostogolit peste el

Citeste si: Raportul oficial al morții lui Răzvan Ciobanu: NU a murit pe 29 aprilie

Laura Vicol a fost devastată de moartea lui Răzvan Ciobanu

După accidentul lui Ciobanu, Vicol a fost devastată. „Am avut niste zile cumplite, e mare durerea, probabil voi muri cu mustrarile de constiinta pe care le am, imi reprosa in ultima vreme ca nu am timp de el si poate de aceea n-am vazut, n-am simtit, n-am oprit lucruri..Dar i-am jurat la capatai ca o sa-mi fac tot timpul din lume sa incerc sa aflu ce s-a intamplat..Nu

vreau sa mai amarasc pe toata lumea, asta e o alta cruce pe care va trebui sa o port...”  a postat Laura Vicol pe facebook.

Acum, Laura Vicol revine în prim-plan după ce în presă s-a dezvăluit că deschide lista candidaților la Camera Deputaților a PSD Dolj la alegerile parlamentare programate pe 5 decembrie 2020. Laura Vicol a mai fost avocata Alinei Bica, dar și a interlopului Marius Alecu, zis Bebino, unul dintre liderii Clanului Sportivilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si