Marţi au fost audiate cele trei asistente care au participat la operaţia băieţelului. Deşi nici una dintre ele nu a vrut să stea de vorbă cu jurnaliştii, avocatul uneia a declarat, la ieşirea de la audieri, că din punctul lor de vedere, totul a decurs normal.

Însă, avocata părinţilor lui Ştefan a făcut o declaraţie în care a dat câteva amănunte incredibile despre modul în care sunt transportaţi pacienţii într-un spital privat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Am înţeles că asistentele au spus că nu au văzut nimic, că nu au observat nimic. Au fost audiate 3 asistente, toate din sala de operaţie, din blocul operator. În ciuda declaraţiilor lor, există probe care vor conduce la aflarea adevărului în mod indubitabil. Efectiv, pacienţii erau transportaţi în braţe, cu liftul cu care circula şi personalul, adică sunt anumite aspecte care vor fi lămurite de deplin de organul de urmărire penală.

Nu, nu s-au constatat nereguli, când se vor pune cap la cap toate declaraţiile, toate filmările, se vor face toate analizele cu privire la probe, atunci se vor constata neregulile.", a spus Mariana Ştefan, avocata părinţilor băieţelului.

Ştefan a fost operat sâmbătă, 20 octombrie, de hernie inghinală, într-un spital privat, iar câteva ore mai târziu a murit. Conform medicilor legişti, cauza decesului a fost şoc hemoragic post-operator.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si