Close sidebar
Close sidebar

Avocata părinţilor lui Ştefan, băieţelul de nici doi ani, mort după ce a fost operat la un spital privat: ”Pacienţii erau transportaţi în braţe”

Ancheta în cazul lui Ştefan, băieţelul mort la câteva ore după ce fusese operat, continuă. Zilele trecute au fost audiate mai multe cadre medicale din spitalul privat.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Marţi au fost audiate cele trei asistente care au participat la operaţia băieţelului. Deşi nici una dintre ele nu a vrut să stea de vorbă cu jurnaliştii, avocatul uneia a declarat, la ieşirea de la audieri, că din punctul lor de vedere, totul a decurs normal.

Însă, avocata părinţilor lui Ştefan a făcut o declaraţie în care a dat câteva amănunte incredibile despre modul în care sunt transportaţi pacienţii într-un spital privat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

”Am înţeles că asistentele au spus că nu au văzut nimic, că nu au observat nimic. Au fost audiate 3 asistente, toate din sala de operaţie, din blocul operator. În ciuda declaraţiilor lor, există probe care vor conduce la aflarea adevărului în mod indubitabil. Efectiv, pacienţii erau transportaţi în braţe, cu liftul cu care circula şi personalul, adică sunt anumite aspecte care vor fi lămurite de deplin de organul de urmărire penală.

Nu, nu s-au constatat nereguli, când se vor pune cap la cap toate declaraţiile, toate filmările, se vor face toate analizele cu privire la probe, atunci se vor constata neregulile.", a spus Mariana Ştefan, avocata părinţilor băieţelului.

Ştefan a fost operat sâmbătă, 20 octombrie, de hernie inghinală, într-un spital privat, iar câteva ore mai târziu a murit. Conform medicilor legişti, cauza decesului a fost şoc hemoragic post-operator.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI