Colegii de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bârlad și Baroul de avocați din Vaslui și Bârlad sunt în doliu și regretă nespus pierderea celui alături de care au lucrat mulți ani.

Citeste si: Clinica oncologică a lui Gigi Becali îl ruinează pe afacerist! Gaura financiară provocată de spital este de peste 9 milioane de euro! EXCLUSIV

O mare pierdere pentru Colegii de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bârlad și Baroul de avocați din Vaslui și Bârlad 

„Am colaborat aproape 15 ani cu domnul avocat Hobjilă, pe baza unui contract. Ne-a reprezentat mereu interesele, era un foarte bun profesionist și un om deosebit de jovial. Suntem alături de familia sa căreia îi transmitem sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească!”, a precizat magistratul pensionar Mihai Nicolae, președintele CARP „Elena Cuza” din Bârlad, potrivit vremeanoua.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Dorin Cioabă vrea să calce pe urmele lui Klaus Iohannis! Regele Romilor a primit la cort vestea că are dreptul să candideze la Primăria Sibiu, înconjurat de purcei de lapte, fripturi și mezeluri!

Avocatul Hobjilă era măcinat de o boală grea care a fost descoperită prea târziu pentru a se mai putea face ceva.
Corpul neînsuflețit al avocatului Aurel Hobjilă se află depus la Capela Cimitirului „Eternitatea” din Bârlad, iar înmormântarea are loc mâine, 27 August, orele 11.00.

Aurel Hobjilă și-a început cariera ca ofițer de poliție la Poliția Bârlad, prin anii 1977-1978, iar după 1984 acesta și-a dorit o carieră în avocatură.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si