Avocatul lui Dan Diaconescu, Alexandru Morărescu, alături de colegele sale avocat Andra Ghilenschi și Diana Spiridonescu, cer Uniunii Naționale a Barourilor din România să ia o poziție fermă față de scurgerile de informații din dosarele penale în care este implicat fostul om de televiziune.

„Prezumția de nevinovăție reprezintă rațiunea și justificarea demersului în apărare pentru justițiabilii care pledează nevinovați în fața acuzațiilor aduse.

Orice atingere adusă prezumției de nevinovăție, înainte ca o hotărâre judecătorească să statueze în mod definitiv asupra vinovăției justițiabilului, este de natură să afecteze în însăși substanța ei, profesia de avocat”, au transmis cei trei avocați.

Citește și: Ce conversație halucinantă ar fi avut Dan Diaconescu cu una dintre minore: „Așa fetița mea, să mă asculți în viață, da? Că o să ai mult de câștigat”

Avocații au vorbit despre informațiile apărute în maAvocatuss-media

Cei trei avocați au mai precizat că în ultima vreme au asistat la o „ofensivă concertată a organelor de cercetare/urmărire penală” împotriva respectării principiului prezumției de nevinovăție, a legalității, precum și a loialității procedurilor.

Aceștia adaugă că se conturează un „izvor de drept procedural” în legătură cu divulgarea de date și informații către mass-media.

Citește și: Dan Diaconescu, înregistrări scandaloase

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„În presa scrisă și audiovizuală au apărut în nenumărate rânduri, fragmente din declarațiile părților, stenograme, procese verbale de redare a convorbirilor telefonice, fotografii și înregistrări ambientale, probe administrative în cauze aflate în faza de urmărire penală și descrieri amănunțite

ale împrejurărilor în care au avut loc faptele, toate acestea fiind puse la dispoziție reprezentanților mass-media de către organele de cercetare/urmărire penală”, au mai adăugat cei trei avocați.

Citește și: VIDEO-UPDATE: Dan Diaconescu a fost plasat sub control judiciar. Decizia este definitivă

Ce conversație halucinantă ar fi avut Dan Diaconescu cu una dintre minore

Recent, o discuție pe care fostul om de televiziune a avut-o cu una dintre fete a ieșit la iveală!

Discuția a fost înregistrată cu un telefon ascuns printre mai multe jucării de pluș. 

Într-una dintre înregistrări, afaceristul încearcă să o convingă pe una dintre minore că dacă îl va asculta, aceasta  ”va avea multe de câștigat în viață”.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: Ce avere are Dan Diaconescu. Fostul patron OTV s-a situat în topul celor mai bogați români

Dan Diaconescu a păstrat legătura cu una dintre  minore, iar acesta i-a cerut să-i facă cunoștință cu o altă adolescentă.

Totuși, nu se putea întâmpla oricum, deoarece, fata trebuia să fie virgină.

Adolescenta a „respectat” dorința fostului om de televiziune și gândul i-a zburat de îndată către o fată care avea 16-17 ani la momentul respectiv. Se pare că afaceristul nu a fost deranjat de aspectul vârstei, ci a devenit tot mai interesat de ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si