Avocatul în dizgrație din Carolina de Sud Alex Murdaugh a fost condamnat vineri dimineață la două pedepse consecutive pe viață pentru crimele îngrozitoare pe care le-ar fi comis în urmă cu doi ani împotriva soției și fiului său.

Citește și: Anamaria Prodan a sărit în apărarea fraților Tate. Ce crede impresara

Fostul avocat Alex Murdaugh susține, însă, că este nevinovat, potrivit CNN

„Sunt nevinovat”, a spus Alex Murdaugh, în vârstă de 54 de ani, când a avut ocazia să se adreseze instanței. „Nu mi-aș răni niciodată soția, Maggie, și nu l-aș răni niciodată pe fiul meu Paw Paw”, a completat el.

Verdict rapid în cazul avocatului Alex Murdaugh  

Fostul avocat respectat și celebru a rămas cu o față de piatră în timp ce și-a aflat soarta la Tribunalul Comitatului Colleton din Walterboro, la doar câteva ore după ce juriul a confirmat verdictele de vinovăție, după mai puțin de trei ore de deliberare.

Citește și: Un guru indian și-a creat propria țară și a mers la ONU să o ateste. Unde se află Statele Unite ale Kailasa

Unul dintre jurați a declarat presei că decizia privind vinovăția lui Murdaugh s-a luat în maxim o oră de la retragerea spre deliberare.

Citește și: Povestea emoționantă a unui medic de succes. A fost abandonat la naștere și a ajuns într-o casă de copii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Al doilea fiu al său, Buster, în vârstă de 26 de ani, a părut și el lipsit de emoții în ziua sentinței finale pentru tatăl său.

Alex Murdaugh în timpul anchetei

Alex Murdaugh a recunoscut mai multe minciuni în timpul anchetei

[Sursa foto: Twitter]

Fratele mai mic al inculpatului, John Marvin Murdaugh, părea mai emoționat și clipea des, spun jurnaliștii prezenți în sala de judecată.

Judecătorul Clifton Newman a vorbit despre minciunile lui Alex Murdaugh în timpul anchetei, spunând că soția și fiul său uciși ar trebuie „să-l viziteze” de fiecare dată când el încearcă să adoarmă, la care Murdaugh a răspuns că îi vede „în fiecare zi și în fiecare noapte”.

Alex Murdaugh, acuzat că era "un monstru" sub influența drogurilor 

Înainte de a-și pronunța sentința, judecătorul Clifton Newman a vorbit despre dependența de droguri pe care Alex Murdaugh a recunoscut-o în tribunal.

După ce Murdaugh și-a reiterat nevinovăția, spunând că nu și-ar răni niciodată soția și fiul, Newman a răspuns:

„Și s-ar putea să nu fii tu. S-ar putea să fi fost monstrul în care te transformi când iei 15, 20, 30, 40, 50, 60 de pastile cu opioide. Poate ai devenit o altă persoană. Am mai văzut asta înainte. Persoana care stătea în fața mea nu a fost persoana care a comis crima, deși este aceeași persoană."

Alex Murdaugh în timpul anchetei

Alex Murdaugh, condamnat la inchisoare pe viata

[Sursa foto: Twitter]

Motivul șocant al crimelor lui Murdaugh

Avocatul din Carolina de Sud, Alex Murdaugh, și-ar fi ucis familia pentru a distrage atenția de la propriile sale fraude financiare, susțin procurorii.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Murdaugh și-ar fi împușcat soția Maggie și pe fiul lor Paul în iunie 2021 pentru a câștiga simpatie și a descuraja oamenii să-și dea seama că a furat aproape 9 milioane de dolari de la clienți, potrivit unei moțiuni depuse de procurori.

„Dovezile vor arăta că Murdaugh a acumulat datorii substanțiale de-a lungul unei perioade de ani și pentru a descoperi acele datorii a început să se implice în infracțiuni financiare ilicite”, a scris procurorul șef al marelui juriu de stat.

Alex Murdaugh în timpul anchetei

Alex Murdaugh și-ar fi ucis cu sânge rece soția și fiul

[Sursa foto: Twitter]

„Dovezile vor arăta în continuare că aceste crime financiare erau pe cale să iasă la iveală la momentul crimelor, mai precis chiar la data crimelor”.

„În cele din urmă, crimele i-au servit lui Murdaugh ca mijloc de a-și muta atenția de la sine și de a-și câștiga ceva timp suplimentar pentru a încerca să împiedice descoperirea fraudelor sale financiare, care, dacă ar fi fost dezvăluite, ar fi dus la ruina juridică și financiară personală pentru Murdaugh”, mai spun acuzatorii.

Citește și: Un expert criminalist, transformat în ucigaș în serie. A omorât 4 studenți și ar putea ajunge în fața plutonului de execuție


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si