Close sidebar
Close sidebar

"Sunt nevinovat". Avocatul "monstru" Alex Murdaugh, condamnat la două pedepse pe viață. Ce atrocități ar fi comis

Procesul care a ținut în suspans o țară întreagă în ultimele săptămâni a ajuns la un deznodământ. Avocatul american Alex Murdaugh a fost condamnat la două pedepse pe viață, iar judecătorul care a pronunțat sentința l-a acuzat că se transforma într-un monstru când se droga și de aceea nu își recunoaște crimele.

Sorin Negru,

Motivul șocant al crimelor lui Murdaugh


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Avocatul în dizgrație din Carolina de Sud Alex Murdaugh a fost condamnat vineri dimineață la două pedepse consecutive pe viață pentru crimele îngrozitoare pe care le-ar fi comis în urmă cu doi ani împotriva soției și fiului său.

Citește și: Anamaria Prodan a sărit în apărarea fraților Tate. Ce crede impresara

Fostul avocat Alex Murdaugh susține, însă, că este nevinovat, potrivit CNN

„Sunt nevinovat”, a spus Alex Murdaugh, în vârstă de 54 de ani, când a avut ocazia să se adreseze instanței. „Nu mi-aș răni niciodată soția, Maggie, și nu l-aș răni niciodată pe fiul meu Paw Paw”, a completat el.

Verdict rapid în cazul avocatului Alex Murdaugh  

Fostul avocat respectat și celebru a rămas cu o față de piatră în timp ce și-a aflat soarta la Tribunalul Comitatului Colleton din Walterboro, la doar câteva ore după ce juriul a confirmat verdictele de vinovăție, după mai puțin de trei ore de deliberare.

Citește și: Un guru indian și-a creat propria țară și a mers la ONU să o ateste. Unde se află Statele Unite ale Kailasa

Unul dintre jurați a declarat presei că decizia privind vinovăția lui Murdaugh s-a luat în maxim o oră de la retragerea spre deliberare.

Citește și: Povestea emoționantă a unui medic de succes. A fost abandonat la naștere și a ajuns într-o casă de copii

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Al doilea fiu al său, Buster, în vârstă de 26 de ani, a părut și el lipsit de emoții în ziua sentinței finale pentru tatăl său.

Alex Murdaugh a recunoscut mai multe minciuni în timpul anchetei

[Sursa foto: Twitter]

Fratele mai mic al inculpatului, John Marvin Murdaugh, părea mai emoționat și clipea des, spun jurnaliștii prezenți în sala de judecată.

Judecătorul Clifton Newman a vorbit despre minciunile lui Alex Murdaugh în timpul anchetei, spunând că soția și fiul său uciși ar trebuie „să-l viziteze” de fiecare dată când el încearcă să adoarmă, la care Murdaugh a răspuns că îi vede „în fiecare zi și în fiecare noapte”.

Alex Murdaugh, acuzat că era "un monstru" sub influența drogurilor 

Înainte de a-și pronunța sentința, judecătorul Clifton Newman a vorbit despre dependența de droguri pe care Alex Murdaugh a recunoscut-o în tribunal.

După ce Murdaugh și-a reiterat nevinovăția, spunând că nu și-ar răni niciodată soția și fiul, Newman a răspuns:

„Și s-ar putea să nu fii tu. S-ar putea să fi fost monstrul în care te transformi când iei 15, 20, 30, 40, 50, 60 de pastile cu opioide. Poate ai devenit o altă persoană. Am mai văzut asta înainte. Persoana care stătea în fața mea nu a fost persoana care a comis crima, deși este aceeași persoană."

Alex Murdaugh, condamnat la inchisoare pe viata

[Sursa foto: Twitter]

Motivul șocant al crimelor lui Murdaugh

Avocatul din Carolina de Sud, Alex Murdaugh, și-ar fi ucis familia pentru a distrage atenția de la propriile sale fraude financiare, susțin procurorii.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Murdaugh și-ar fi împușcat soția Maggie și pe fiul lor Paul în iunie 2021 pentru a câștiga simpatie și a descuraja oamenii să-și dea seama că a furat aproape 9 milioane de dolari de la clienți, potrivit unei moțiuni depuse de procurori.

„Dovezile vor arăta că Murdaugh a acumulat datorii substanțiale de-a lungul unei perioade de ani și pentru a descoperi acele datorii a început să se implice în infracțiuni financiare ilicite”, a scris procurorul șef al marelui juriu de stat.

Alex Murdaugh și-ar fi ucis cu sânge rece soția și fiul

[Sursa foto: Twitter]

„Dovezile vor arăta în continuare că aceste crime financiare erau pe cale să iasă la iveală la momentul crimelor, mai precis chiar la data crimelor”.

„În cele din urmă, crimele i-au servit lui Murdaugh ca mijloc de a-și muta atenția de la sine și de a-și câștiga ceva timp suplimentar pentru a încerca să împiedice descoperirea fraudelor sale financiare, care, dacă ar fi fost dezvăluite, ar fi dus la ruina juridică și financiară personală pentru Murdaugh”, mai spun acuzatorii.

Citește și: Un expert criminalist, transformat în ucigaș în serie. A omorât 4 studenți și ar putea ajunge în fața plutonului de execuție

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI