Cunoscutul avocat din Brașov a fost reținut de procurori sub aspectul infracțiunii de act sexual cu un minor. Bărbatul în vârstă de 42 de ani ar fi avut- timp de 3 luni, o relație cu o adolescentă în vârstă de 16 ani- relație care s-ar fi încheiat în luna martie a acestui an.

Citeste si: Un avocat a fost reținut după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră

Povestea avocatului care se culca cu o minoră

Procurorii spun că este vorba despre o tânără aflată într-o stare vulnerabilă, însă momentan nu au fost făcute publice mai multe detalii din dosar.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: TREI FRAȚI MINORI, ABUZAȚI DE UN PEDOFIL

Citeste si: VIDEO- Acuzații grave de șantaj pentru 16 membri ai clanului Cămătaru

Surse neoficiale spun, însă, că povestea de viață a acestui avocat cunoscut în Brașov este una controversată. Deși căsătorit, bărbatul ar fi frecventat cluburile de swingeri, iar în vremea studenției- în urmă cu mai bine de 20 de ani, avocatul ar fi apărut chiar într-un ziar local, unde ar fi recunoscut plăcerea de a avea experiențe sexuale cu mai multe femei.

Citeste si: Cum se manifesta depresia postnatală în cazul mamei care și-a ucis copiii în Maramureș. Nimeni nu a luat în seamă reacțiile ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si