Close sidebar
Close sidebar

Cuplul care face senzație în casa iubirii de la Kanal D. Sunt tineri, frumoși și îndrăgostiți

Aya și Luca Andrei de la „Puterea Dragostei” fac senzație în casa iubirii de la Kanal D. Cuplul de îndrăgostiți a ajuns imediat pe placul telespectatorilor.

Georgiana Balaban,

Aya și Andrei de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După plecarea cuplului format din Mădălina și George, Aya și Luca Andrei fac furori în cadrul show-ului „Puterea Dragostei”. Cei doi tineri s-au îndrăgostit și se iubesc mai mult ca niciodată.

Citeste si: Ricardo de la „Puterea Dragostei”- relație specială cu mama sa: „Ți-am luat un elefant!”

Andrei de la „Puterea Dragostei” a spus încă de la început că a intrat în casa iubirii pentru Aya și că dorește să o cucerească cu orice preț. Cei doi îndrăgostiți au avut parte de momente tandre la camera roșie. „Vreau și eu la camera roșie cu Aya, să lămurim niște lucruri. Se poate?” a zis Andrei Luca.

Citeste si: Cristian Comănici de la „Puterea dragostei”, acuzații dure la adresa lui Cazi

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Aya și Andrei Luca de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

Cei doi au mers la camera roșie, iar Andrei i-a oferit un sărut pătimaș Ayei.

Cine este Andrei de la „Puterea Dragostei”

Luca Andrei este din București și a studiat la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir. În prezent, tânărul are și o afacere proprie în Capitală.

Luca Andrei de la „Puterea Dragostei” administrează un salon de frizerie.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei la Survivor România? Războinici sau faimoși?

Andrei de la „Puterea Dragostei” este pasionat de mașinile de lux, motiv pentru care a ales să conducă un bolid. Pe lângă această pasiune, Luca adoră sportul și tatuajele. Tânărul are mai multe tatuaje pe brațe și merge des la sala de fitness.

Noul concurent, în vârstă de 25 de ani, a cochetat și cu boxul.

„Bună! Andrei, îmi pare bine! Ce caut aici? Jumătatea. Pentru Aya am venit, nu mai plec la București.” a zis Luca Andrei când a pășit în casa iubirii și le-a sărutat pe fete.

La intrarea în casa iubirii, Luca Andrei a ales să danseze romantic alături de Aya. Bărbatul a mărturisit că vrea să o cucerească cu orice preț pe tânără. Lucru care s-a și îndeplinit.

Citeste si: Simina Loica de la „Puterea Dragostei” vrea să recurgă la o nouă metodă pentru a arăta bine. Sarcina i-a dat bătai de cap brunetei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI