Close sidebar
Close sidebar

Azi, de la ora 20:00, în serialul „Promisiunea”! Abbas, pus la punct de Serhan

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Promisiunea”, difuzat la Kanal D, situațiile tensionate sunt la ordinea zilei în renumita familie Demirkan.

Maria Zărnescu,

Abbas, din serialul „Promisiunea”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Serhat reacționează vehement când află că Abbas este cel care a vrut să o ucidă pe Zümrüt,. Serhat este dezamăgit pentru că unchiul său îl minte luni de zile. Acum bărbatul este sigur că nu există nimeni din familia sa în care să mai aibă încredere în afară de Zümrüt.

Abbas încearcă să-l convingă pe Serhat că este o greșeală, susținând că Zümrüt este instabilă psihic, însă fară rezultat. În mod surprinzător, un personaj cheie îl salvează pe Abbas din mâinile lui Serhat, iar pedeapsa binemeritată a pentru unchiul său nu întârzie să apară.

Abbas, din serialul „Promisiunea”

Un nou episod din serialul “Promisiunea” 

Transformând toate acestea într-o oportunitate, Deniz începe să-și folosească atuul pentru a o elimina pe Zümrüt din viața lor și a deveni o adevărată familie cu Serhat și Işık.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

După adevărul aflat, Zümrüt decide că nu mai poate locui în conac. Chiar riscând să-l scoată pe Serhat din viața ei, ea se reîntoarce în casa părintească.

Abbas, din serialul „Promisiunea”

Cihan continuă demersurile pentru a o recupera pe Ișik și îi va face lui Zümrüt o ofertă care o va surprinde pe frumoasa fată.

În vreme ce Serhat ia măsuri pentru a-și rescrie destinul cu Zümrüt, tânăra nu știe cum să reacționeze la propunerea lui Cihan.

Cum decide Serhan să îl pedepsească pe unchiul său pentru că a atentat la viața lui Zümrüt puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D. 

Serhat și Zumrut 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI