Cu toate acestea, testul la care va fi supusă iubirea celor doi soți tocmai a început. Serhat urmează să trăiască aceeași experiență prin care a trecut Zümrüt, atunci când toată lumea credea că a acesta a murit.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Ultimul fierar

Mai mult, Serhat trebuie să fie mult mai atent pentru a nu o pierde pe Zümrüt.

Azi, de la ora 20:00, în serialul „Promisiunea”! Test de foc pentru Zümrüt și Serhan

Deniz ajunge la Suhandan într-un moment foarte dificil. Când Deniz se oferă să o ajute pe Suhandan, aceasta va trebui să înfrunte trecutul dureros. Situațiile teribile prin care a trecut Suhandan în ultima perioadă și-au pus amprenta serios pe destinul tinerei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Serhat și Deniz fac demersuri pentru a obține custodia lui Işık. Cu toate acestea, Cihan nu are nicio intenție să renunțe la fiica lui. Războiul dintre cele două părți se intensifică.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, plai de legendă

Serhat o îmbrățișează cu dragoste pe femeia pe care o iubește, de parcă ar vrea să aline durerea lunilor petrecute fără Zümrüt dar vizita neașteptată a lui Cihan la conacul familiei Demirkan va zgudui sufletele acestora.

Dacă va fi iubirea dintre Zümrüt și Serhan suficientă pentru a depăși situațiile teribile prin care destinul îi testează, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Promisiunea” difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si