Close sidebar
Close sidebar

Azi, de la ora 22:30, la Kanal D2! Hamilton, noi începuturi

În această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2, fanii agentului special Hamilton îl vor regăsi pe eroul preferat în noi ipostaze periculoase.

Alexandra Costea,

Azi, de la ora 22:30, la Kanal D2! Hamilton, noi începuturi


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aflat în Suedia, într-o binemeritată vacanță, alături de iubita sa, Carl Hamilton se pregătește să facă un pas important în viață. Acesta își surprinde iubita, pe Lykke, cu o cerere în căsătorie, însă nu apucă să afle răspunsul acesteia pentru că este chemat de urgență într-o nouă misiune.

Citește și: Azi, de la ora 20:00, în serialul „Promisiunea”! Test de foc pentru Zümrüt și Serhan

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Locotenentul Nyholm, un fost coleg al lui Hamilton, aflat în Franța, care a participat la un exercițiu NATO, la Toulon, Franța, a dispărut din vizorul superiorilor, în timpul operațiunii pe care o exercita acolo.

Azi, de la ora 22:30, la Kanal D2! Hamilton, noi începuturi

Comandații OP 5 îl convoacă de urgență pe agentul Hamilton, pentru a afla ce cauta Nyholm în Franța, mai ales că NATO nu operează pe teritoriul francez și mai mult, acesta se pare că era considerat în branșă cu un militatr cu factor crescut de risc.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Ultimul fierar

Carl pleacă de urgență în Riviera Franceză și împreună cu Kristin Ek vor trebui să ajute OP 5, dar și armata franceză, pentru a află ce s-a întâmplat cu locotenentul Nyholm și pentru cine lucra acesta.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Agentul Hamilton”, difuzat la Kanal D2. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI