Close sidebar
Close sidebar

Azi noapte, inima lui Cristian s-a oprit! Elevul premiant din Braila a pierdut lupta cu boala cumplita cu care fusese diagnosticat in urma cu 2 ani

In aceasta noapte, Cristian Filip, adolescentul de 10 al Brailei, a pierdut lupta apriga pe care a dus-o mai bine de 2 ani cu boala necrutatoare, cancerul.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Azi noapte, putin dupa ora 1.00, a plecat la ingeri. Parintii, care il vegheau la capatai, au privit neputincioşi cum tot efortul medicilor era in zadar.

Cristi se afla inca din toamna internat la o clinica din Germania. El fusese transferat luni din Dusseldorf intr-o alta clinica din oraşul Nidda, specializata in afectiunile ficatului, deoarece zecile de cure de chimioterapie au lasat urme mai adanci in organismul adolescentului decat se preconizase initial.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Totul a inceput cand i s-a facut rau la liceu si a avut febra mare. Dupa ce a ajuns la spital si i s-au facut numeroase analize, medicii i-au pus cruntul diagnostic. 

Desi mii de oameni s-au mobilizat si au donat bani pentru ca adolescentul sa aiba o sansa la viata si au sperat pana in ultima clipa intr-o minune, boala l-a rapus. 

Sursa :  obiectivbr.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI