Bătrâna Vanga a făcut profeții cutremurătoare cu privire la evenimentele anului 2021. Ea a menționat că se vor produce schimbări mari la nivelul întregii lumi.

Citeste si: Baba Vanga- 2021, predicții cutremurătoare: ”Umanitatea va scăpa de cancer”

Baba Vanga este una dintre cele mai celebre clarvăzătoare. Femeia a mărturisit că anul acesta se vor modifica multe lucruri în întreaga lume.

Dacă unele vești sunt de-a dreptul șocante, ei bine, altele au menirea de a schimba lumea în bine.

Una dintre profețiile Vangăi au legătură cu lumea medicală. Ea a declarat că experții vor scoate medicamente care să ajută omenirea împotriva mai multor afecțiuni, precum cancer, SIDA sau chiar coronavirus.

Vladimit Putin luat în vizor de Baba Vanga

Baba Vanga a prevăzut un lucru care îl are în centru pe Vladimir Putin. Clarvăzătoarea a precizat că președintele rus ar putea fi ținta unui atac și ar putea să fie ucis.

De asemenea, bătrâna afirmă că oamenii nu vor scăpa în 2021 de cataclisme și de dezastre. În plus, clarvăzătoarea a prevăzut că în Europa vor avea loc mai multe atacuri extremiste.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Copilul astrolog din India care a prezis pandemia a avut din nou dreptate! Profeție ȘOC pentru 2021: Ce se întâmplă până în martie 2021

baba vanga profețiuni martie 2021
Clarvăzătoarea Baba Vanga.[Sursa foto: google]

De-a lungul anilor, femeia a făcut previziuni care s-au adeverit. Mulți oameni nu cred în spusele femeii, însă câteva dintre profețiile ei au avut loc.

Citeste si: Asul din mâneca lui Putin. Secretul deținut de Rusia îi tulbură pe americani. De ce a făcut CNN un amplu reportaj

Vanghelia Pandeva Dimitrova, cunoscută drept Baba Vanga, s-a născut în anul 1911 în Macedonia. Aceasta și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani, iar cum familia sa nu a putut să o ajute financiar, din cauză că părinții îi erau săraci, aceasta a rămas oarbă pentru tot restul vieții.

Rămasă fără vedere, Vanga a început să aibă viziuni. Printre lucrurile pe care aceasta le-a prevestit cu mult înainte să se întâmple se mumără numeroase evenimente tragice, care au îndoliat lumea întreagă.

Citeste si: Predicțiile clarvăzătoarei Baba Vanga pentru 2021!

Celebra Vanga a prevăzut și atacul din 11 septembrie, din Statele Unite ale Americii, precum și încălzirea globală și tsunamiul din 2004. Tot ea a știut și că Barack Obama va ajunge președinte al Statelor Unite.

Citeste si: Profețiile Mariei Ghiorghiu pentru începutul anului 2021


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si