Close sidebar
Close sidebar

Motivul pentru care un băbat din Suceava a vrut să plece să lupte în Ucraina. Ce le-a spus polițiștilor de frontieră?

După o ceartă pe care a avut-o cu soția, un bărbat din Suceava a vrut să plece la lupte în Ucraina. Bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolicee, a încercat să treacă forțat Vama Siret, dar s-a ales cu dosar penal.

Madalina Grigore,

A vrit să plece la lupte în Ucraina pentru că s-a certat cu soția.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O ceartă conjugală l-a făcut pe un bărbat din Suceava să plece pe frontul din Ucraina. AloIași relatează că atunci când bărbatul a ajuns la punctul de frontieră le-a povestit polițiștilor ce a pățit.

Citeste si: Începe evacuarea civililor la Mariupol: Un nou acord de încetare a focului a fost anunțat. Primarul Orașului: ,,Orașul nu mai există”

Le-a spus polițiștilor de la graniță că vrea să plece în Ucraina pentru a se înrola în armată. Agenții de frontieră l-au testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, după efectuarea verificărilor, polițiștii au descoperit că suceveanul nici măcar nu deținea permis de conducere.

A insistat să meargă în Ucraina

Bărbatul nu s-a lăsat descurajat și i-a întrebat pe agenții de frontieră dacă după ce îi vor fi prelevate probele biologice va fi totuși lăsat să meargă în Ucraina. Acesta le-a promis polițiștilor că va reveni în România imediat ce se va termina războiul din Ucraina.

Citeste si: Vladimir Putin s-a întâlnit cu premierul Israelului pentru a discuta despre conflictul din Ucraina

Polițiștii de frontieră au avut un răspuns clar pentru bărbatul curajos: dosar penal. Documentul i-a fost întocmit pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și pentru conducere fără permis.

O refugiată din Ucraina a murit la Vama Petea

O femeie în vârstă de 62 de ani din Ucraina s-a stins din viaț azi după ce a trecut granița cu România la Vama Petea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Imediat după ce a trecut granița, femeia a acuzat dureri de piept. Se pare că  aceasta ar fi murit în autocar de infarct. Autocarul este ținut de mai bine de 20 de ore în localitatea Kisvarda. 

Citeste si:  Volodimir Zelenski, mesaj plin de speranță pentru ucrainenii care au părăsit țara

Personalul aflat la frontieră au solicitat ambulanța, dar din nefericire,  femeia murise deja când echipajul medical a ajuns la fața locului.

Ce s-a întâmplat?

Din primele informații, femeia se afla în autocar alături de alți 40 de refugiați. Autocarul a trecut prin vama Sighet din județul Maramureș, a trecut apoi și de vama Petea, iar autoritățile din Ungaria nu au dorit să îi lase să intre în țară pentru că nu aveau teste COVID-19.

Citeste si: Soldații ruși au deschis focul la un protest al populației civile din Novopskov, în estul Ucrainei

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Autocarul a fost dus la Kisvarda, în Ungaria, la aproximativ 20 de kilometri de vamă.

Acolo, refugiații ucraineni așteaptă de mai bine de 20 de ore pentru că le-au fost solicitate teste COVID-19.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI