Update: Iata care au fost subiectele la matematica si cele la istorie.

Sursa foto: evz.ro
Sursa foto: evz.ro

Sursa foto: evz.ro
Sursa foto: evz.ro

Sursa foto: evz.ro
Sursa foto: evz.ro

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Accesul candidatilor in centrele de examen, unde sustin, miercuri, proba obligatorie a profilului (istorie in cazul elevilor care au urmat un profil uman, respectiv matematica in cazul celor care au absolvit un profil real) se face in intervalul 7.30- 8.30, pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie, reaminteste Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice (MENCS). Examenul incepe la ora 9.00 si se incheie la ora 12.00.

Ultima proba scrisa, proba la alegere a profilului si specializarii, este programata vineri. In functie de cele doua criterii, candidatii au putut opta pentru una dintre urmatoarele discipline: biologie, chimie, fizica, economie, filosofie, geografie, informatica, logica si argumentare, sociologie si psihologie.

Pentru sustinerea probelor scrise, in cele 473 de centre de examen organizate, s-au inscris peste 137.300 de candidati din toate promotiile, potrivit datelor MENCS.

Afisarea primelor rezultate este prevazuta pentru data de 12 iulie (pâna la ora 16.00). In aceeasi zi, vor putea fi depuse contestatiile, in intervalul orar 16.00- 20.00. Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 16 iulie.

Candidati eliminati din examen pentru frauda sau tentative de frauda nu mai pot participa la urmatoarele doua sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si