Close sidebar
Close sidebar

Bacalaureat 2020 toamna. Ce subiecte au picat la Informatică și cum se rezolvă

Zi importantă pentru elevii care au dat proba la examentul de bacalaureat 2020 toamna.

Catalina Popa,

Bacalaureat 2020 toamna. Ce subiecte au picat la Informatică și cum se rezolvă

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La sesiunea de Bacalaureat 2020 toamna, s-au înscris peste 42.700 de candidaţi. Un număr de 24.900 candidați provin din promoția 2019 – 2020 iar restul de aproximativ 17.800 vin din promoțiile anterioare, condorm unor informații oferite de Ministerul Educației și Cercetării din România.

În a treia zi a sesiunii de Bacalaureat 2020 toamna, la probla la alegere în funcție de profilul liceului pe care l-au urmat, elevii au avut posibilitatea să-și etaleze competențele în domeniul ales.

Citeste si: Maurice Munteanu, “atacat” în cabina juraților, în pauza de la filmările pentru “Bravo, ai stil! Celebrities”/ Află cine a băgat spaima în jurat

Proba la alegere a sesiunii de Bacalaureat 2020 toamna este este susținută în funcție de profil, respectiv uman și real, astfel elevii au avut de ales între: Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică, cei de la profil real și Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie, pentru cei de la profil uman.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cu emoții, elevii au intrat în sălile de clasă începând cu ora 8:30, accesul lor în sală fiid permis până la ora 9:00. Toate sălile de examen au în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.

Pentru rezolvarea probei scrise, elevii au la dispoziție trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Citeste si: Categoria de persoane care beneficiază de reducerea vârstei de pensionare cu doi ani

Cum se depun contestațiile 

Bacalaureat 2020 toamna. Ce subiecte au picat la Informatică și cum se rezolvă

Elevii care nu vor fi mulțumiți de rezultate pot depunde contestații care se pot depune atât fizic cât și electronic.

În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/ transmit electronic inclusiv o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/ reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi afișate în data de 5 septembrie.

Ce subiecte au picat la Informatică și cum se rezolvă

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (3-4 septembrie),  vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie și vor fi disponibile aici.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI