Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Bacau a intervenit in regim de urgenta intr-o familie din localitatea Cleja, unde trei frati erau crescuti in conditii inumane de catre bunicii materni, unde fusesera abandonati de catre mama lor.

Autoritatea statului i-a preluat pe cei trei copii in urma anchetei sociale desfasurate la sesizarea primariei din localitate, dupa ce s-a constatat ca micutii erau tinuti in frig, murdari si fara

sa li se asigure o alimentatie corespunzatoare. De altfel, cel mai mic dintre frati a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, unde medicii l-au diagnosticat cu pneumonie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Mama i-a lasat pe copii in grija bunicilor, fara sa-i pese de soarta lor. Mai mult decat atat, femeia si-a amenintat parintii ca, daca cei trei frati ajung in atentia autoritatilor statului, se va razbuna pe ei.

Acum nu stim unde este mama copiilor, iar tatal nu vrea sa-i recunoasca pe motiv ca nu ar fi ai lui. in ceea ce-i priveste pe bunicii unde se aflau micutii, acestia nu indeplineau conditiile de crestere si educare a copiilor ”, a declarat, miercuri, pentru News.ro purtatorul de cuvant al DGASPC Bacau, Marian Vatamanescu.

Preluati in regim de urgenta, cei trei frati au fost dati in plasament la asistenti maternali profesionisti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si