Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, doljeanul a inselat-o pe femeia de 57 de ani pe un bulevard din municipiul Bacau, dupa ce s-a recomandat ca fiind inspector de specialitate la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura. Barbatul i-a luat bacauancei din Lipova suma de 1.000 de lei, cu promisiunea ca-i va facilita obtinerea de subventii in agricultura.

Citeste si: "Satele mor fara medici"- Traiul crunt pe care il duc locuitorii din zonele in care nu exista nici macar un dispensar- "Mi-au zis sa ma pregatesc de moarte, ce altceva sa mai fac"

Dupa ce cei doi s-au despartit, femeia si-a dat seama ca a fost inselata, astfel ca a depus plangere la Politie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”In urma investigatiilor efectuate, politistii au identificat un barbat de 62 de ani, banuit de comiterea faptei. Suspectul s-a sustras urmaririi penale, astfel incat a fost emis un mandat de aducere pe numele sau. in aceste conditii, barbatul a fost depistat si retinut in momentul in care intentiona sa paraseasca tara, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac", a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Catalina Cretu.

Prezentat la Parchet, respectiv Judecatoria Bacau, barbatul de 62 de ani a fost arestat preventiv, pentru o perioada de 30 de zile, pentru inselaciune.

Sursa: News.ro
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si