Sistemul de sănătate, dar și cel de învățământ din țara noastră sunt în stare de alertă, după ce o bacterie ce poate fi mortală a fost depistată în România. Informația halucinantă a fost făcută publică de Președintele Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, Sandra Alexiu, pe rețelele de socializare.

Medicul de familie a tras un semnal de alarmă pe internet, după ce a depistat un caz de boală provocată de bacteria necruțătoare.

Persoana afectată este chiar un elev din cadrul unei școli dintr-o comună din Ilfov.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Câți bani a câștigat o femeie care a reciclat PET-urile pelerinilor de la Sf. Parascheva- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

Pe rețelele de socializare, Sandra Alexiu a transmis un mesaj clar, unde a precizat numele bacteriei, dar și riscurile la care sunt supuse persoanele care o contractează. Printre persoanele cu risc major se numără și copiii, care ar trebui să fie vaccinați împotriva bacteriei periculoase pentru a fi feriți de posibilele urmări grave ale acesteia.

„Daca nu ne vom trezi din această inconștiență care ne decimează copiii, vom avea generații întregi scurtate de la vârste fragede...”

Citește continuarea pe WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si