Autoritățile au declarat alertă de maximă urgență. O bacterie, mai puțin obișnuită, a fost descoperită în apa potabilă. Potrivit oamenilor de știință, aceasta „mănâncă” efectiv creierul.

Se pare că renumita bacterie „mănâncă” creierul. Descoperirea șocantă a avut loc în sud-estul Texasului. Unde cercetătorii au găsit în rețeaua de alimentare cu apă potabilă din opt orașe diferite, o bacterie care consumă la propriu creierul uman.

Bacteria care „distruge” creierul se găsește în apă

Bacteria este extrem de periculoasă. Se poate instala la nivelul creierului și-l „mănâncă”. Autoritățile din Texas nu au stat pe gânduri și au alertat imediat populația, emițând o alertă de maximă urgență în cele opt orașe.

Locuitorii orașului au fost informați, de către Comisia pentru Calitatea Mediului din Texas, să nu mai folosească apa de la robinet pentru că nu este potabilă.

bacterie în apa de la robinet
Apa de la robinet nu este potabilă, în Texas.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În același timp, Comisia din Texas a informat că a apelat la o colaborare puternică pentru a putea remedia problema cât mai curând.

Citeste si: Ce se întâmplă cu apa caldă și căldura din București după alegerea lui Nicușor Dan

Citeste si: 10 rețete pentru o baie relaxantă la tine acasă

Citeste si: Verificarea periodică a alunițelor- cea mai simplă metodă de prevenire a melanomului malign

„Comisia din Texas pentru calitatea mediului, subordonată biroului guvernatorului, colaborează cu B.W.A pentru a rezolva problema cât mai repede posibil”, se prezintă în informarea oficială.

Citeste si: Zacuscă de legume cu ciuperci, un deliciu pe care îl poţi mânca tot anul! Reţeta uşoară a gospodinelor

Avertismentul a fost lansat pentru cetățenii din Lake Jackson, Freeport, Angleton, Brazoria, Richwood, Oyster Creek, Clute și Rosenberg. În același timp, alerta este valabilă și pentru o închisoare și o uzină aflate în apropiere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si