O bacterie periculoasa a fost descoperita la Spitalul Universitar din Capitala, acolo unde una dintre salile din sectia de obstetrica-ginecologie este inchisa de doua zile.

In urma cu o saptamana au fost recoltate probe din aceasta sala de ginecologie, iar vineri a fost confirmata existenta aceste bacterii. Bacteria a fost descoperita intr-un filtru de apa al spalatorului din aceasta sectie. Luni, 27 august se vor efectua din nou probe, dupa ce s-a efectuat o dezinfectare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

Daca rezultatele vor fi din nou pozitive, sala va ramane in continuare inchisa.  Potrivit managerului spitalului, in ultima perioada nu au fost efectuate operatii aici, astfel ca nu sunt pacienti infectati cu aceasta bacterie.

Este vorba de bacilul pioceanic, bacil care se dezvolta in mediile umede. Din informatiile de pana acum, sala nu este una in care se fac operatii de nastere, potrivit Digi24.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si