Close sidebar
Close sidebar

Bacterie periculoasa, descoperita la Spitalul Universitar din Capitala. Ce explicatii a dat managerul spitalului

O bacterie extrem de periculoasa a fost descoperita la Spitalul Universitar din Bucuresti.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

O bacterie periculoasa a fost descoperita la Spitalul Universitar din Capitala, acolo unde una dintre salile din sectia de obstetrica-ginecologie este inchisa de doua zile.

In urma cu o saptamana au fost recoltate probe din aceasta sala de ginecologie, iar vineri a fost confirmata existenta aceste bacterii. Bacteria a fost descoperita intr-un filtru de apa al spalatorului din aceasta sectie. Luni, 27 august se vor efectua din nou probe, dupa ce s-a efectuat o dezinfectare.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Daca rezultatele vor fi din nou pozitive, sala va ramane in continuare inchisa.  Potrivit managerului spitalului, in ultima perioada nu au fost efectuate operatii aici, astfel ca nu sunt pacienti infectati cu aceasta bacterie.

Este vorba de bacilul pioceanic, bacil care se dezvolta in mediile umede. Din informatiile de pana acum, sala nu este una in care se fac operatii de nastere, potrivit Digi24.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI