Femeia le-a explicat vamesilor ca ea crede ca sotul sau a fost otravit si vrea ca medicii austrieci sa efectueze analize toxicologice. Pentru acestea are nevoie de intestinele defunctului sot.
Politia a decis ca femeia din Maroc nu a incalcat nicio lege in ceea ce priveste ciudatul transport. Medicii i-au spus femeii ca au nevoie de intreg corpul pentru a putea stabili daca barbatul a fost intradevar otravit, relateaza BBC.

Femeia le-a explicat vamesilor ca ea crede ca sotul sau a fost otravit si vrea ca medicii austrieci sa efectueze analize toxicologice pentru a stabili cauza mortii. Pentru acestea ea a adus intestinele sotului decedat.

Politia a decis ca femeia din Maroc nu a incalcat nicio lege in ceea ce priveste ciudatul transport. Medicii i-au spus femeii ca au nevoie de intreg corpul pentru a putea stabili daca barbatul a fost intr-adevar otravit, relateaza BBC.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si