Copilul, pe numele său AJ, a fost reperat din elicopter de salvatori. Era în apă până la brâu. Familia a fost anunţată imediat.

AJ, care suferă de autism şi nu vorbeşte, a fost căutat de sute de oameni. Locul în care a fost găsit se află la aproape 500 de metri de casă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: FOTO| Copil de 10 ani din Alba Iulia, dispărut! Mama crede că a fost răpit de tatăl său! Poliția îl caută

Copilul a fost găsit după 4 zile, în albia unui pârâu

„Este perfect, este fericit, este sănătos, doarme. Nu pot fi mai fericită decât acum.”, a spus mama copilului. 

Deşi a petrecut câteva nopţi extrem de reci, cu temperaturi minime în jur de 5 grade Celsius, băieţelul a reuşit să supravieţuiască. Deshidratarea a fost cel mai mare pericol pentru el. În afară de câteva zgârieturi, AJ nu are absolut nimic.

Citeste si: Un bărbat rătăcit în Munții Bucegi, de negăsit de aproape o zi

Anchetatorii iau în continuare în calcul varianta răpirii

„Am scotocit acea zonă din cap până-n picioare, alături de serviciile de urgenţă, de poliţie. În prima zi am fost chiar cu poliţia dar, nu ştiu, este un miracol.”

Anchetatorii încearcă acum să afle dacă micuţul a fost răpit sau dacă a plecat din proprie iniţiativă. Ipoteza răpirii este luată în calcul pentru că salvatorii au mai trecut prin zona în care l-au găsit cu două zile înainte, însă atunci nu i-au dat de urmă.

Citeste si: O tânără din Botoșani a dispărut fără urmă. Autoritățile sunt în alertă

VIDEO- Momentul în care polițiștii l-au găsit pe AJ:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si