Close sidebar
Close sidebar

Baiat de 16 ani din Arad, bagat in spital de mai multi politisti! Este revoltator pe cine au dat vina oamenii legii

Experienta nefericita pentru un adolescent in varsta de 16 ani din sag, judetul Arad. Tanarul se afla internat la spital, dupa ce ar fi fost batut de mai multi politisti.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Omenii legii au fost chemati de catre proprietarul casei in care mama baiatului facea curat, dupa ce a observat ca ii lipsesc anumite bunuri. Pana la sosirea agentilor, barbatul a gasit lucrurile, dar baiatul de 16 ani a fost luat la sectia de politie.

Nu l-au dus la sectia din sag pentru ca acolo exista camere de supraveghere. L-au dus in alta sectie, unde l-ar fi batut pe baiat. Apoi l-au adus acasa si le-ar fi spus parintilor ca ar fi mai bine sa taca daca nu vor sa fie reclamati ca si-au batut copilul.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Oamenii s-au speriat si au tacut malc. Nu au reclamat incidentul de frica.

Totul a iesit la iveala in momentul in care parintii au fost sunati de o ruda, careia i-au spus de bataie din intamplare.

Copilul se afla internat la spitalul din Arad, relateaza Observator. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI