Arcul electric format l-a aruncat pe tânăr de la o înălţime de trei metri, el suferind un traumatism prin cădere, dar şi arsuri foarte grave.

Incidentul a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, când un băiat de 16 ani din localitatea Glodeanu Siliştea, elev la un liceu din Buzău, s-a urcat pe un vagon dezafectat din gara Buzău, cu intenţia de a-şi face un selfie. Băiatul a fost electrocutat în urma unei descărcări ale liniilor de înaltă tensiune.

Arcul electric l-a aruncat la pământ, de la o înălţime de circa treimetri, şi i-a provocat arsuri grave pe tot corpul, scrie News. 

Adolescentul era însoţit de doi prieteni, sub privirile cărora s-a produs incidentul, unul dintre ei sunând apoi la 112.

”La Unitatea de Primiri Urgenţe a fost adus un tânăr de 16 ani în stare foarte gravă. Acesta a suferit un traumatism prin cădere de la 3 metri şi arsuri de gradul trei la nivelul toracelui, abdomenului, mâinilor şi picioarelor, prin electrocuţie. Din cauza stării grave în care se afla, medicii au decis să-l transfere pe tânăr cu o ambulanţă de tip C cu medic la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti”, a declarat Adriana Bunilă, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Acesta nu este primul caz din judeţul Buzău de copii şi tineri care se accidentează în condiţii similare.

La începutul lunii aprilie, un copil de 13 ani a fost grav rănit, după ce s-a urcat pe un vagon tip cisternă în staţia CFR Adjud, probabil pentru a-şi face un selfie. Copilul a suferit arsuri de gradele 2 şi 3 şi a fost dus de la Spitalul Judeţean la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Anul trecut, în octombrie, un tânăr de 22 de ani din Focşani a murit electrocutat, în timp ce îşi făcea un selfie pe vagonul unui tren de marfă, în gara din oraş. El era însoţit de un prieten care în încercarea de a şi salva amicul a suferit răni la mâini. Ambii tineri erau studenţi şi urmau să plece la studii în străinătate.

De asemenea, în martie anul trecut, un tânăr a murit pentru un selfie în Gara din Buzău.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si