Ce blestem cumplit s-a abatut asupra acestor tineri aflati la inceput de drum in viata?!  Un detaliu socant iese la iveala in urma tragicului accident din bistrita, de la o trecere de cale ferata. Chiar ieri dimineata, practic, cu cateva ore inainte de accident, unul dintre tineri a postat un mesaj socant pe pagina sa de socializare.

Este vorba despre pasagerul in varsta de 20 de ani, pasionat de masini. El a postat un text scris in urma cu doi ani, de catre alt internaut. Un text legat...tot de un accident tragic! Cuvintele sunt cutremuratoare!

"Respiratia mea se face din ce in ce mai slaba... si incepe sa-mi fie frica, mamaaaa!!! Acestea sunt ultimile mele clipe si sunt atat de disperata! As vrea atat de mult sa te imbratisez si sa iti spun ca te iubesc... Te iubesc mult, mama... Adio..."

Au fost cuvintele spuse de o tanara care si-a pierdut viata in 2015 si redate mai tarziu de martori. De ce a fost copiata tocmai ieri dimineata de catre tanarul de 20 de ani?! Este o simpla coincidenta ca aceasta socanta poveste a fost postata de baiat ...chiar ieri, inainte sa-si piarda viata si ei, tot in urma unui accident rutier?!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Soferita care urma sa implineasca saptamana viitoare 19 ani luase permisul de conducere de numai o luna. Tot atunci, parintii i-au cumparat o masina, pe care nici macar nu au apucat sa o inmatriculeze. Pe pagina sa de socializare, scrie ca era era membra a Consililui judetean al Tinerilor din judetul Bistrita- Nasaud.

Aseara, mergeau cu totii la bunici.  La o trecere de cale ferata, soferita incepatoare nu s-a asigurat.

A fost neatentia care a dus in cateva secunde la dezastru. Masina in care se aflau tinerii a fost spulberata de tren.

" Am asistat la urmarile unuia din cele mai grave evenimente rutiere produse pe raza judetului bistrita-nasaud, in ultimii ani."

Tatal celor patru  frati nu mai avea taria nici sa planga.

Citeste si: Dramatic! Un om politic cunoscut a murit! Avea 40 de ani şi trei copii

Trei dintre frati, adica soferita de 19 ani, o copila de 14 ani si tanarul de 20 de ani au murit pe loc. Mai tarziu s-a stins si sora lor mai mica de 12 ani, dar si varul lor de 19 ani.
Baiatul terminase de curand liceul si se pregatea de Bacalaureat.

Tragedia de aseara i-a revoltat pe localnicii din Viisoara, care spun ca aceasta trecere pare blestemata. O data la doi ani isi ia tributul.

In spatele revoltei ramane durerea parintilor celor 5 copii, care au plecat mult prea devreme la Ceruri.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si