Emanuel, băiatul de 19 ani înjunghiat la Grădina Botanică din Craiova va fi externat, săptămâna viitoare. El va continua un tratament de recuperare acasă, informează Digi 24.

Zeci de oameni au donat sânge pentru Emanuel

Adolescentul a ajuns în stare critică la spital la finalul lunii iunie, după ce a fost atacat cu cuțitul de un alt tânăr.

Zeci de oameni au mers să doneze sânge pentru el. Meliss, adolescenta de 14 ani care se afla cu el în momentul atacului a murit după ce a fost și ea înjunghiată. Fata a fost cea care a sunat la 112, chiar înainte să fie ucisă. 

Citește și: Mama lui Meliss a vrut să se omoare în apropierea locului în care a fost ucisă fiica ei. Ce a transmis femeia îndurerată

Meliss, tânăra înjunghiată de elevul de la Liceul Militar din Craiova

Meliss, tânăra înjunghiată de elevul de la Liceul Militar din Craiova

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tânărul înjunghiat a povestit că stătea pe o bancă alături de prietena sa, când a fost înjunghiat în spate.

Atacatorul a recunoscut la audieri că a ucis-o pe fată și spune că îi pare rău, dar pentru tânărul înjunghiat nu are multe remușcări.

Mama lui Emanuel, spune că fiul ei împreună cu prietena lui, Melisa, obișnuiau să se plimbe des prin Grădina Botanică. Mai mult decât atât, femeia spune că băiatul nu este un tip conflictual, care să sară la bătaie sau să pornească o ceartă.  

Suspectul crimei se află în arest preventiv

"Nu știu cine e ăla, ce a avut cu ei. Ei se plimbă des prin grădina botanică, copilul meu și prietena lui. Sunt de câteva luni împreună, au fost prieteni buni. Nu l-am auzit vreodată vorbind de persoana asta, că se speculează că era un fost prieten. Eu n-am auzit. Nu ar face rău. N-a sărit la bătaie niciodată cu cineva, e timid, nu l-aș vedea începând o ceartă cu cineva. Nu am fost dezamăgită de el niciodată. Studia, cânta la chitară foarte bine.  De curând și-a făcut niște prieteni, prin care a cunoscut-o pe fata asta. Ieșeau mai mulți în gașcă. Cum să producă ceva ce ar putea să le facă rău... Vreau doar să stau să mă rog pentru copilul meu", a spus mama băiatului, la  Realitatea Plus

Citește și: Poliţiştii l-au reţinut pe tânărul de 14 ani care l-ar fi înjunghiat pe adolescentul de 17 ani

Adolescentul de 17 ani, suspectat de comiterea faptei, elev al Colegiului Naţional Militar „Tudor Vladimirescu”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii îl acuză de omor şi tentativă de omor.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Adolescentul de 17 ani, suspectat de comiterea faptei, elev al Colegiului Naţional Militar „Tudor Vladimirescu”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Adolescentul de 17 ani, suspectat de comiterea faptei, elev al Colegiului Naţional Militar „Tudor Vladimirescu”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]


„La data de 27.06.2023 organele de poliţie au fost sesizate cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orelor 16:00, doi tineri au fost înjunghiaţi în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova. În urma cercetărilor efectuate de o echipă complexă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, respectiv ofiţeri de poliţie judiciară şi criminalişti din cadrul IPJ Dolj, a fost identificat autorul faptelor în persoana unui tânăr în vârstă de 17 ani-elev, care, în timp ce se afla în Grădina Botanică, aparent pe fondul unui conflict spontan cu alţi doi tineri, a scos din rucsacul pe care-l avea asupra sa un cuţit cu lama de 19 centimetri, cu care a înjunghiat-o iniţial pe persoana vătămată în vârstă de 19 ani în zona toracelui, iar apoi pe victima în vârstă de 14 ani, aplicându-i mai multe lovituri cu corpul tăietor, una dintre acestea în zona cervicală inferioară”, au transmis procurorii, potrivit News.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si