Close sidebar
Close sidebar

Baiatul lui Andrei Plesu este revoltat! Fosta sotie a lui Mihai a botezat copilul lor in mare secret, fara sa-l anunte!

Andrei Plesu are doi baieti, Matei si Mihai.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Mihai, unul dintre baietii fostului ministru Andrei Plesu, traieste momente delicate cu Sandra, fosta lui sotie, care a plecat de acasa cu copilul lor, nascut in ianuarie. Dat in judecata de femeie, care vrea acum sa obtina ordin de restrictie impotriva lui, Mihai a rabufnit pe blog, unde a dezvaluit ca Sandra a facut in mare secret botezul micutului, fara sa-l anunte.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Mai sunt si cei care vor sa se aseze in proximitatea numelui cu japca.. vrei nu vrei bei Grigore aghiasma. Astazi de exemplu, am aflat ca Sandra a botezat copilul fara sa zica nici pas.. ca sa citez exact: ca pe vaccin.. pac-pac.. trebuiau sa fie de fata prea multi oameni cu boala pe mine ca sa le strice cheful cu prezenta tatalui pe care oricum il vrem afara din viata noastra.

Ce ar vrea copilul sau ce ar fi mai bine pentru el.. nu stie ca e inca de tzatza. Tare e ca nasii sunt amandoi martori impotriva mea la proces", a scris fiul lui Plesu, intr-o postare ce are titlul "Despre ipocrizie si nereusita". 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI