Fostul antrenor al Pandurilor, ultima data pe banca bulgarilor de la TSKA Sofia, Edi Iordanescu s-a implicat si el in disputa virtuala privind ordonanta 13, cea care a fost pana la urma abrogata de guvernul Grindeanu. Pentru ca si-a exprimat un punct de vedere care cuprindea si afirmatia ca actualul guvern nu trebuie schimbat dupa ce a retras celebra ordonanta care modifica Noul Cod Penal, baiatul lui Anghel Iordanescu s-a trezit injurat si amenintat pe Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Ma adresez strict "barbatilor" cu c...e mari care vreau sa inteleaga ca daca ma injura pe mine si familia mea pt simplu motiv ca mi-am spus o opinie, cred ca sunt mai barbati sau mai romani decat mine. Ii asigur ca nu sunt. Iar daca nu le raspund in acelasi fel, este pt simplu motiv ca ma cenzureaza educatia. Am dreptul la opinie datorita evenimentelor din '89 si in special a celor care au luptat si cazut atunci pt democratie.

Am si eu in familie persoane care au participat la revolutie (se poate proba) chiar daca nu i-a interesat sa isi scoata certificat de revolutionar. Deci nu sunt cu nimic mai putin indreptatit ca si voi sa am un punct de vedere. Nu sunt de acord cu schimbarea guvernului din luna in luna pt simplu fapt ca anticipez efectele care sunt extrem de negative pt tara. Nu am votat la ultimele alegeri (si asta se poate proba) pt ca nu am dorit, deci nu pot fi acuzat nici de subiectivism.
Nu sunt de acord cu anumite lucruri pe care guvernul le face cum nu am fost nici cu ultimul guvern de tehnocrati, dar si atunci daca eram intrebat aveam aceeasi opinie.
Ca ar fi mai bine sa-si duca mandatul la final. Sunt satul de smecherie ieftina si de ironii pana peste cap. Pot sa fiu si eu ironic si sa spun ca nu imi doresc schimbarea acum, pt ca sunt plecat din tara si am nevoie sa cumpar euro si in loc sa-l cumpar cu 4,4 il iau cu 4,5 din cauza instabilitatii de la conducerea tarii. Dar e prea trist ce se intampla cu tara, ca sa imi mai arda de glume. Concluzia este ca toti avem dreptul la opinii, iar cei care cred ca democratia este echivalenta cu faptul ca doar opinia lor conteaza si cine nu are aceeasi parere e mai putin patriot, sa mai astepte o revolutie, poate asta ii trezeste la realitate. Iubesc Romania, dar cu siguranta nu toti romanii. In special nu pe "vitejii" verbali de tastatura!",
a rabufnit pe Facebook Edi, baiatul cel mare al lui Anghel Iordanescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si