Mircea Geoana, fost ministru de externe si ambasador al Romaniei la Washington, si-a trimis ambii copii, pe Alex si Ana, sa studieze in America. Ana e studenta in anul 2 la Facultatea de Medicina a Universitatii Pennsylvania, din Philadelphia, in timp ce Alex tocmai a absolvit zilele trecute “Scoala de Business Stern”, din cadrul New York University.

Momentul nu putea sa fie ratat de familie, astfel ca Ana, Mircea Geoana si sotia acestuia, Mihaela, au fost prezenti la ceremonia de absolvire, care a avut loc in celebra sala Madison Square Garden.
Zambitori, Ana si Mircea Geoana s-au fotografiat langa proaspatul absolvent care, imbracat intr-o roba albastra si cu o barba deasa, avea mai degraba alura unui student la Teologie.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si