Andrei Tender este mare fan al celor de la CFR Cluj, pe care-i însoțește chiar și în deplasările oficiale. Ieri, Andrei- prezent de curând și în galeria celor de la FC Voluntari- a postat două fotografii din avionul cu care delegația lui CFR Cluj a făcut deplasarea spre Spania, unde urmează să joace astăzi returul din faza eliminatorie a Europa League (1-1 în Gruia). Andrei s-a fotografiat cu Dan Petrescu în avion, dar și cu un jucător al ardelenilor, fiind încrezător în faptul că CFR va obține calificarea pe terenul Sevillei. 

Citeste si: Soțul Vlăduței Lupău își ia adio de la CFR Cluj, după scandalul amoros al nevestei! Adi Rus: ”Mulțumesc pentru sprijinul acordat și neacordat”

Citeste si: Ce fiice frumoase are Dan Petrescu! Rebecca, Beatrice şi Jennifer sunt cele mai mari fane ale antrenorului care e la un pas de Liga Campionilor!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cunoscutul om de afaceri Ovidiu Tender era închis din vara lui 2015, după ce fusese condamnat la 12 ani și 7 luni închisoare pentru înșelăciune, constituirea și apartenența la un grup de crimă organizată, spălare de bani și spălare de bani în formă continuată, în dosarul CAROM.

Toamna trecută, milionarul a primit vestea cea mare, fiind eliberat condiționat, spre bucuria familiei. 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si