Scene dramatice într-un parc din Timișoara, acolo unde un adolescent de 17 ani a fost bătut cu bestialitate de un grup de tineri. În parc mai erau oameni, dar nimeni nu a intervenit.

Agresorii făceau parte dintr-un grup de 20 de persoane și totul s-a întâmplat în apropierea unei școli din Timișoara.

Citește și: VIDEO. Un tată și-a pedepsit fiul să se joace pe telefon 17 ore fără somn, până a vomitat. Ce l-a făcut să aplice această pedeapsă

Cum s-a întâmplat totul

Adolescentul a fost bătut cu pumnii și picioare și a căzut la pământ, lovindu-se cu capul de gard. În acel moment doar câțiva prieteni i-au sărit în ajutor. Ei l-au dus acasă pe băiat, care nu își mai amintea nici unde locuiește.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Părinții tânărului vătămat au avut parte de un șoc, văzându-l pe adolescent într-o stare deplorabilă. Imediat l-au dus la medic, iar diagnosticul a fost amnezie temporară.

Citește și: Scandal uriaș între membrele unui partid politic din Cluj. Două femei au ajuns la spital

Niciun adult din parc nu a intervenit ca să-l ajute pe băiat

Se pare că deși erau mai mulți adulți prezenți în momentul în care incidentul tragic a avut loc, niciunul dintre ei nu a intervenit.

Acum, părinții sunt revoltați.

Potrivit IPJ Timiș, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurările producerii incidentului, precum și identificarea, depistarea și tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate.

Citește și: Povestea dramatică a unei românce din Italia. A fost bătută cu bestialitate și jefuită în propria casă

„Băiatul meu nu-și amintește nimic. Eu i-am sunat prietenii cu care era și mi-au spus că au întâlnit un grup de 20 de copii și l-au agresat. Prietenii lui spun că a căzut cu capul de gard. Nimeni nu a intervenit, nimeni nu l-a ajutat", a declarat mama băiatului bătut, pentru antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si