Presa a relatat zilele trecute cum un copil de 13 ani a fost găsit mort în grajdul locuinţei sale din Localitatea Dodeşti, judeţul Vaslui. Acesta se afla în plasament la un asistent maternal şi s-ar fi sinucis. Informații de ultim moment trimit cercetarea polițiștilor pe o pistă nouă: e posibil să fi căzut victimă a jocului online "Balena albastră".

Citeste si: Patronul unui lanţ de benzinării din România, mort în accident

Potrivit apropriațiilor, copilul nu ar fi avut niciun motiv pentru a recurge la acest gest. Minorul era în plasament la respectiva familie de la vârsta de 4 ani, era cuminte, învăța bine la școală şi era iubit de familie.

Posibilă explicație pentru anchetatori: tânărul, victimă a jocului "Balena albastră"

Unul dintre fiii asistentului maternal nu exclude ca moartea băiatului să fi fost provocată de "Balena albastră", un joc online cu provocări extrem de periculoase pentru tineri. Potrivit Adevarul.ro, „Balena albastră”, jocul care împinge la sinucidere, a făcut mai multe victime în rândul adolescenţilor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Copil de 13 ani aflat în plasament, găsit mort în grajdul locuinței: Minorul era iubit de familie și un elev exemplar

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a declarat că poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind efectuate cercetări pentru ucidere din culpă.

Citeste si: Copil de 4 ani, preluat cu elicopterul SMURD după ce s-a apropiat de focul aprins de părinții săi în curte

Cum a fost găsit Răzvan în urmă cu două zile

Răzvan se afla de 9 ani în plasament la o familie din localitatea Dodeşti, judeţul Vaslui. În urmă cu două zile a fost găsit spânzurat în grajd. Nimeni nu-și explică gestul șocant al tânărului.

Copilul plecase din casă de la ora 11:00 și a fost găsit spânzurat în grajdul locuinței patru ore mai târziu.

"Ambulanţa din Bârlad a intervenit în localitatea Dodeşti pentru un băiat în vârstă de 13 ani victimă a unei posibile tentative de suicid prin spânzurare. Din nefericire, medicul din echipaj a declarat decesul acesteia deoarece semnele ireversibile ale morţii erau deja instalate. (...) Copilul plecase din casă de la ora 11.00 şi a fost găsit spânzurat în grajdul locuinţei în jurul orelor 15.00", a precizat dr. Daniel Ungureanu, din cadrul SAJ Vaslui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si