Viaţa unui copil de-o şchioapă s-a încheiat noaptea trecută în timp ce dormea. Învăţătoarea a constatat în această dimineaţă că băiatul, care avea 10 ani, despre care ştia că e în grija bunicii, nu a ajuns la şcoală şi a trimis bunica altui copil acasă la el, să vadă ce s-a întâmplat.

Femeia a descoperit că bunica dormea, iar băiatul era în pat, fără suflare. Emanaţiile de substanţe toxice din soba cu care s-au încălzit i-ar fi adus sfârşitul copilului.

Mama micuţului este plecată la muncă în străinătate.

Băiatul era în clasa a treia, iar de acasă până la şcoală trebuia doar să traverseze strada, în cartierul Gura Văii al municipiului Drobeta Turnu Severin. În această dimineaţă, când învăţătoarea a văzut că întârzie la ore, a trimis bunica unnui copil să vadă ce s-a întâmplat. Imediat ce a constatat că băiatul nu respiră, femeia a chemat medicii în ajutor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din păcate echipajul din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi ajuns la faţa locului, nu a mai putut face nimic pentru copil.

De câţiva ani, copilul era în grija bunicii, de când, în urma problemelor financiare, mama a decis să plece la muncă în Italia.

Vecinii spun că micuţul era  bine îngrijit.

Se pare că substanţele toxice degajate de sobă în spaţiul închis au dus la intoxicarea micuţului. Cauza exactă va fi stabilită de medicii legişti care vor face necropsia.

Sursă: observator.tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si