Casa in care locuieste baiatul in varsta de 2 ani se afla la cativa metri de sina ferata, iar aseara micutul a iesit din curte fara ca parintii sa vada.
In momentul in care trenul se apropia, baiatul se juca langa sina ferata cu un caine, scrie estnews.ro.
Abia cand i-au auzit tipetele, parintii au realizat pericolul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“SAJ Vaslui a fost solicitat sa intervina in localitatea Halta Dodesti pentru un copil de 2 ani, victima unui accident feroviar. La fata locului, au fost trimise o ambulanta tip C2 din Barlad si  o ambulanta de consultatie, aflata in apropiere.

Copilul a fost gasit constient, dar cu un traumatism cranio cerebral forte, cu o plaga scalpata pe jumatate de craniu. A fost stabilizat si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, pentru investigatii suplimentare si tratament adecvat. Din declaratiile parintilor, se pare ca acest copil a iesit din curte, casa lor fiind in apropierea sinelor. In acel moment, a trecut trenul si a ucis cainele, dar copilul a scapat cu zile.
Daca mai facea doi pasi, probabil nu mai avea scapare. A avut un noroc incredibil. Este stabil si are sanse de recuperare”
, a declarat purtatorul de cuvant al SAJ Vaslui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si