Close sidebar
Close sidebar

Baietel de doi ani din Vaslui, lovit de tren

Un baietel in varsta de doi ani din localitatea vasluiana Dodesti a fost la un pas sa fie spulberat de tren, dupa ce a plecat de acasa fara ca parintii sa vada.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Casa in care locuieste baiatul in varsta de 2 ani se afla la cativa metri de sina ferata, iar aseara micutul a iesit din curte fara ca parintii sa vada.
In momentul in care trenul se apropia, baiatul se juca langa sina ferata cu un caine, scrie estnews.ro.
Abia cand i-au auzit tipetele, parintii au realizat pericolul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

“SAJ Vaslui a fost solicitat sa intervina in localitatea Halta Dodesti pentru un copil de 2 ani, victima unui accident feroviar. La fata locului, au fost trimise o ambulanta tip C2 din Barlad si  o ambulanta de consultatie, aflata in apropiere.

Copilul a fost gasit constient, dar cu un traumatism cranio cerebral forte, cu o plaga scalpata pe jumatate de craniu. A fost stabilizat si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, pentru investigatii suplimentare si tratament adecvat. Din declaratiile parintilor, se pare ca acest copil a iesit din curte, casa lor fiind in apropierea sinelor. In acel moment, a trecut trenul si a ucis cainele, dar copilul a scapat cu zile.
Daca mai facea doi pasi, probabil nu mai avea scapare. A avut un noroc incredibil. Este stabil si are sanse de recuperare”
, a declarat purtatorul de cuvant al SAJ Vaslui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI