Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Suceava, baiatul a fost gasit decedat sâmbata, la aproximativ 1.200 de metri de locuinta sa.

Trupul a fost descoperit pe un teren, care fusese arat si nu prezenta urme de violenta sau muscaturi de animale. Anchetatorii cred ca baiatul a murit, cel mai probabil, din cauza frigului, el fiind imbracat subtire. Corpul copilului a fost dus la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei decesului.

Aproximativ o suta de politisti, jandarmi si localnici au cautat un baietel de doi ani si patru luni, disparut din apropierea casei, in catunul Bahna din orasul Vicovu de Sus, judetul Suceava.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Disparitia copilului, David Samuel Farcas, a fost semnalata, vineri seara, in jurul orei 18.00. Ultima data, din relatarile familiei, el a fost vazut jucndu-se in zona curtii in preajma domiciliului.

La activitatile de cautare au participat aproape 100 de persoane (politisti, politisti de frontiera, lucratori ISU, jandarmi, voluntari), fiind utilizate camere de termoviziune si fiind folositi cini de urma.

De asemenea, la fata locului a fost deplasat un elicopter apartinnd Ministerului Afacerilor Interne.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si