UPDATE: Trupul baietelului a fost gasit in aceasta dimineata de catre un padurar, care a alertat pompierii. Cadavrul a fost gasit la circa trei kilometri in aval de zona in care au fost descoperite hainele copilului, miercuri seara, noteaza News.ro.

 

„Am inceput sa-l caut si eu si maica-sa si la 9.30 am gasit hainele acolo unde au inceput cautarile”, a povestit tatal baiatului.

Cosmarul acestui parinte a inceput miercuri dupa-amiaza, cand baietelul de 10 ani, cel mai mare dintre copiii sai, a plecat prin sat cu o verisoara.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Parintii au pornit disperati in cautarea lui, dar i-au gasit doar hainele. Tricoul si pantalonii baiatului erau aruncate pe iarba, la marginea apei. Asta i-a facut pe parinti sa intre in panica si sa anunte imadiat autoritatile, care au pornit sa "rascoleasca" raul in lung si-n lat.

INCA NU A FOST GASIT!

Lt col. Vasile Isticioaia- ISU Vrancea: „Cred ca nu  este in zona asta, ci mai in aval.

Deja facem cautare pe partea dreapta a Siretului cu un echipaj de la ISU, mai avem unul in amonte”.

In urma cu cateva luni, parintii copilului disparut au mai avut un soc. Le-a murit un bebelus, rapus de meningita.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si