Close sidebar
Close sidebar

Baietelul de 4 ani a privit neputincios cum tatal ii taie gatul mamei! Biata Simona, fusese si victima propriului tata, care o abuza sexual zilnic

Violata de propriul tata in copilarie, ucisa cu premeditare de tatal copiilor ei! Este soarta cumplita a Simonei, o tanara din Vaslui, care a lasat in urma patru copilasi. bratele celui care avea sa devina ucigasul ei, Andrei Negrut.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Simona Balan a trait in concubinaj cu Andrei Negrut pana acum mai bine de un an, la Ulea, comuna Bogdanesti. Cei doi aveau patru copii, cu varste intre 1 an si trei luni si sase ani.

Tanara a plecat de-acasa pentru ca barbatul o batea sistematic, pe fondul consumului de alcool si a crizelor de gelozie. Pe fondul scenelor pline de violenta Simona si-a luat copilul cel mic si a plecat in satul Untesti, la mama sa, care traieste si ea in concubinaj cu un barbat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ceilalti trei copii, o fata si doi baieti, cu varste intre 4,5 si 6 ani, au ramas la parintii concubinului, Andrei Negrut. De un an de zile, Simona avea o legatura cu un alt barbat, iar Andrei Negrut, pe fondul geloziei, o ameninta permanent ca o va ucide, mai precis „ii voi lua gatul”, spunea el mereu.

Chiar a si incercat acum cateva luni, atacand-o cu un cutit, dar a scapat cu cateva intepaturi.

Familia tinerei acuza ca atunci politia n-a luat nicio masura cu Andrei Negrut, astfel ca pe 27 martie seara, el si-a dus la indeplinire amenintarea: i-a luat gatul!

Cosmarul a inceput pentru Simona prin 2009, (atunci in varsta de 13 ani)cand a fost abuzata sexual pentru prima oara de catre tatal biologic. Ani la rand aceasta a indurat chinuri groaznice, fiind supusa la tot felul de perversiuni. Potrivit vecinilor, intr-o zi nu a mai rabdat si a fugit de acasa la un baiat din satul Untesti, adica fix in bratele celui care avea sa devina ucigasul ei, Andrei Negrut.

Citeste mai mult pe vremeanoua.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI