Ilie Balaci a murit în urma unui infarct miocardic după ce cu o noapte înainte petrecuse alături de câţiva prieteni într-un club din Craiova. Conform unor surse apropiate familiei, Balaci mersese la un restaurant înainte să ajungă în club, unde a jucat rummy şi a mâncat ceva. Fosta glorie a Universităţii Craiova nu consuma alcool, însă fuma extrem de mult.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”În noaptea aceea a fumat cel puţin trei pachete de ţigări. Adică peste 60 de ţigarete”,  a declarat o sursă pentru WOWbiz.ro. Fumatul era singurul viciu de care Ilie nu s-a putut lăsa. El era un familist convins şi în ciuda vârstei continua să ducă o viaţă sportivă. De altfel, Balaci a fost unul dintre puţinii fotbalişti care nu au pus prea multe kilograme după ce şi-a terminat activitatea de sportiv.

Apropiaţii spun că ”Prinţul” ieşea regulat la alergat.

Ce spune familia despre medicii de pe ambulanţă?

Până la urmă, acest lucru nu l-a mai ajutat, însă. Chiar dacă s-au vehiculat în spaţiul public teorii conform cărora personalul de pe ambulanţa care i-a dat primul-ajutor lui Balaci nu a intervenit cu aparatura portivită, se pare că în mediile apropiate fostei glorii din Bănie, lucrurile sunt destul de clare: Ilie nu putea fi salvat decât de o minune.

Asta pentru că în momentul în care ambulanţa a ajuns, era deja prea târziu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si