Close sidebar
Close sidebar

Balaci a fumat 60 de ţigări în noaptea morţii! Dezvăluiri despre ultimele ore din viaţa marelui fotbalist

Au apărut noi informaţii legate de ultimele ore din viaţa lui Ilie Balaci.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Ilie Balaci a murit în urma unui infarct miocardic după ce cu o noapte înainte petrecuse alături de câţiva prieteni într-un club din Craiova. Conform unor surse apropiate familiei, Balaci mersese la un restaurant înainte să ajungă în club, unde a jucat rummy şi a mâncat ceva. Fosta glorie a Universităţii Craiova nu consuma alcool, însă fuma extrem de mult.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”În noaptea aceea a fumat cel puţin trei pachete de ţigări. Adică peste 60 de ţigarete”,  a declarat o sursă pentru WOWbiz.ro. Fumatul era singurul viciu de care Ilie nu s-a putut lăsa.

El era un familist convins şi în ciuda vârstei continua să ducă o viaţă sportivă. De altfel, Balaci a fost unul dintre puţinii fotbalişti care nu au pus prea multe kilograme după ce şi-a terminat activitatea de sportiv. Apropiaţii spun că ”Prinţul” ieşea regulat la alergat.

Ce spune familia despre medicii de pe ambulanţă?

Până la urmă, acest lucru nu l-a mai ajutat, însă.

Chiar dacă s-au vehiculat în spaţiul public teorii conform cărora personalul de pe ambulanţa care i-a dat primul-ajutor lui Balaci nu a intervenit cu aparatura portivită, se pare că în mediile apropiate fostei glorii din Bănie, lucrurile sunt destul de clare: Ilie nu putea fi salvat decât de o minune. Asta pentru că în momentul în care ambulanţa a ajuns, era deja prea târziu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI