Presa internationala a publicat informatii cutremuratoare despre un tanar rus in varsta de 22 de ani care a fost retinut sub acuzatia ca el este creierul diabolic din spatele jocului Balena Albastra. Dupa ce s-a crezut ca jocul sinucigas a disparut, politia a descoperit ca Nearonov, un tanar extrem de inteligent, expert in calculatoare, avea racolate zece adolescente care erau in pragul sinuciderii.

Citeste si: In sfarsit, o stire frumoasa! Cum s-au chinuit pompierii galateni sa salveze patru pui de barza orfani. Mama lor a murit incercat sa-i ocroteasca de ploi si grindina

Investigatiile au dezvaluit ca baiatul opera chiar din casa lui, din apropiere de Moscova si ca in grupul lui de pe retelele de socializare erau 40 de adolescenti.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Jocul mortal Balena Albastra presupune manipularea timp de 50 de zile a unor adolescenti vulnerabili, care primesc mai multe sarcini de indeplinit, apoi se sinucid. Nearonov este de parere ca adolescentii sunt diabolici si nu merita sa traiasca.

"Cantitatea enorma de material online pe care politistii le-au gasit nu lasa nicio urma de indoiala ca acest tanar a fost implicat in toata treaba acasta si ca a facut-o cu un scop.", a declarat Dmitri Asarin, procuror general, citat de cotodianul.md.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si